Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Διήμερη εκδρομή 1ης & 3ης Αγέλης Τρικάλων στη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας


Διήμερη εκδρομή στη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας πραγματοποίησαν οι δύο Αγέλες Λυκοπούλων των Τρικάλων το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου 2013...


 Ο φιλόξενος χώρος του Δημοτικού Σχολείου Χρυσομηλιάς  μετατράπηκε σε κρυσφήγετο του μάγου "Τζαφάρ", όπου σύμφωνα με το κοινό μινιαίο θέμα των δύο Αγελών ο "Αλαντίν" κετάφερε να λύσει το μυστήριο της χαμένης "Γιασμίν"!!

Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση όλων των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων υπαίθρου, εν τούτοις το εναλλακτικό πρόγραμμα κλειστού χώρου που ετοίμασαν τα επιτελεία των δύο Αγελών κάλυψε ισάξια τους παιδαγωγικού στόχους αυτής της δράσης.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στα Λυκόπουλα το εξαιρετικό Λαογραφικό Μουσείο του χωριού, το οποίο επισκέφθηκαν την Κυριακή το πρωί στα πλαίσια της δράσης τομέα Πνευματικής Καλλιέργειας.

Σημαντικό επίσης το γεγονός της συνεύρεσης και αλληλογνωριμίας των Λυκοπούλων από δύο διαφορετικές Αγέλες, οι οποίες αν και δραστηριοιποιούνται στην ίδια πόλη, εν΄ τούτοις λόγω διαφορετικής ημέρας συγκεντρώσεων δεν καταφέρνουν να πραγματοποιούν συχνά κοινές δράσεις.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής οι δύο Αγέλες επέστρεψαν στη βάση τους, με το χαμόγελο ικανοποίησης ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των Λυκοπούλων, που αποτελεί και το μοναδικό στοιχείο της επιτυχίας της δράσης αυτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου