Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

2ήμερη Εκδρομή των Λυκοπούλων της 1ης Αγέλης στο Περτούλι

Στο Περτούλι πραγματοποιήθηκε  το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου 2012 η 2ήμερη εκδρομή της 1ης Αγέλης Τρικάλων, στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος δράσης του τμήματος...



 
Τα Λυκόπουλα της 1ης Αγέλης, με τους "Γερόλυκούς" τους, πέρασαν ένα καταπληκτικό διήμερο στο μαγευτικό δάσος του Περτουλίου γεμάτο Προσκοπικό παιχνίδι, βιώματα και νέες γνώσεις, που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα ζωή τους.








 
  
Στα θετικά της δράσης συγκαταλέγεται η έντονη χρήση του φυσικού περιβάλλοντος που προσφέρει η περιοχή, γεγονός που τα ενήλικα στελέχη της Αγέλης εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο περπατώντας την Κυριακή το πρωί τη δασική διαδρομή από το Περτούλι μέχρι την Αγία Κυριακή.

Πέραν των άλλων, η διήμερη εκδρομή της Αγέλης αυτή την εποχή, έχει σκοπό να δοκιμάσει τις "δυνάμεις" των νέων κυρίως Λυκοπούλων της για την επικείμενη θερινή κατασκήνωση  που πρόκειται να πραγμνατοποιηθεί στο Προσκοπικό Κέντρο "ΕΛΤΣΑ" Αμαράντου από 15-22 Ιουλίου 2012. Και στον τομέα αυτό όλα τα Λυκόπουλα πήραν "άριστα" 
Το επιτελείο της 1ης Αγέλης θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει τον υπεύθυνο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Περτουλίου κ. Χρήστο Παπαβασιλείου για την πολύτιμη αρωγή του, χωρίς την οποία η δράση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.


Η διήμερη δράση της 1ης Αγέλης τελείωσε αργά το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουνίου 2012, ύστερα από μία σύντομη στάση της Αγέλης στη τοξωτή γέφυρα της Πύλης για παγωτάκι !!!
 Κ α λ ό  κ α λ κ α ι ρ ι   σ ε   ό λ ο υ ς ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική παρέα σε καταπληκτικά τοπία, σας ζηλεύουμε ;-)

Δημοσίευση σχολίου