Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Έκοψαν την πίτα τους το 1ο & 3ο ΣΠ Τρικάλων

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν σε γιορτές που διοργάνωσαν αντίστοιχα το 1ο & 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων το Σαββατοκύριακο 1-2 Φεβρ. 2014.










Οι γιορτές των Συτημάτων ξεκίνησαν το Σάββατο το απόγευμα 01 Φεβρ. 2014, με το 3ο ΣΠ Τρικάλων να κόβει την βασιλόπιτα στην αίθουσα του πολυχώρου του ΣΤ' ΚΑΠΗ (έναντι της Προσκοπικής εστίας).
 Τα επιτελεία των δύο τμημάτων (Αγέλη Λυκοπούλων & Ομάδα Προσκόπων) ετοίμασαν ένα ενδιαφέρον και λιτό πρόγραμμα, όπου με συντομία παρουσιάστηκαν στους γονείς και τους φίλους του Συστήματος οι δράσεις της χρονιάς που πέρασε.


Την σκυτάλη των εκδηλώσεων πήρε την Κυριακή το απόγευμα 02 Φεβρ. 2014 το 1ο ΣΠ Τρικάλων, όπου στον ίδιο χώρο έκοψε την δική του πίτα παρουσία όλων των μελών, των γονέων και των φίλων του Συστήματος.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε μία σύντομη επίδειξη των φωνητικών ικανοτήτων της Αγέλης με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας !! Ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των φωτογραφικών στιγμιότυπων από τις δράσεις των Λυκοπούλων τη χρονιά που πέρασε.
Στη συνέχεια, σειρά είχαν οι Πρόσκοποι, οι οποίοι με ένα σύντομο σκετσάκι παρουσίασαν την καλύτερη ανάμνησή τους από την χρονιά που έφυγε που είχε να κάνει με την παρουσία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στην θερινή τους κατασκήνωση.
Ενώ ακολούθησε το βίντεο των στιγμιότυπων με τις αναμνήσεις και τις δράσεις της Ομάδας από την προηγούμενη χρονιά που έφυγε.
 Και φυσικά - όπως κάθε χρόνο - αποτελεί παράδοσγη του Συστήματος η βράβευση του "καλύτερου Πρόσκοπου" για την προηγούμενη χρονιά. Για φέτος το επιτελείο της Ομάδας απένειμε το καθιερωμένο μαντήλι στον Ενομοτάρχη της ενομοτίας  Λαγών Δημήτρη Πνάκα.
Το πιο ενδιαφέρον όμως κομάτι της γιορτής ήταν στο τέλος. Όπου η Κοινότητα Ανιχνευτών της ΠΕ Τρικάλων παρουσίασε, στα δύο Συστήματα και τις δύο ημέρες, τις δράσεις της και έκλεψε το πιο ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων. Γι αυτό φρόντισαν τόσο ο Αρχηγός της Κοινότητας Ανδρέας Μπουργάνης, όσο και η Υπαρχηγός του Γιούλη Καλλιά.
Τις δύο εκδηλώσεις των δύο Συστημάτων τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Τρικάλων Κων/νος Τσιόγκας, μαζι με Βαθμοφόρους του Επιτελείου του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου