Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η Πίτα των Προσκόπων Τρικάλων είχε άρωμα από παλιά... στο Μύλο "Ματσόπουλου"

Μικρός για να χωρέσει τους γονείς και τους φίλους των Προσκόπων Τρικάλων αποδείχθηκε τελικά ο πολυχώρος του μύλου "Ματσόπουλου", όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας την Κυριακή 27-1-2013.
Λάθος το Συμβούλιο των Εφόρων και Αρχηγών Συστημάτων της Περιφερειακής Εφορείας πίστεψε ότι ο παραπάνω χώρος θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της εκδήλωσης και να αποφευχθούν οι δυσκολίες των προηγούμενων εκδηλώσεων  (όρθιοι και συνωστισμός λόγω μικρού χώρου)


Στην άρτια σχεδιασμένη και οργανωτικά προσεγμένη εκδήλωση της Περιφερειακής Εφορείας η μεγάλη παρουσία του κόσμου, όλων των Αρχών της πόλης και του Νομού, καθώς και  αντιπροσωπειών των πολιτειακών φορέων, αποδεικνύει τη ιδιαίτερη δυναμική  που έχει η Κίνηση στα τοπικά δρώμενα.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από πλευράς Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Ελένη Αργυροπούλου-Καλλιάρα, από πλευράς Δήμου Τρικκαίων ο Αντιδήμαρχος κ.Αχιλλέας Μισυρλής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου κ. Αναστάσιος Κατσιάνης, από πλευράς Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) η Αρχιλοχίας κ. Αναστασίου Κων/νιά  με τετραμελή αντιπροσωπεία Σπουδαστριών, από πλευράς Μητροπόλεως Τρίκκης &  Σταγών ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι.Ν Αγίου Νικολάου π. Λάμπρος και του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου π. Στέργιος Γιαννάκος, Από πλευράς ΣΕΠ ο Έφορος Περιοχής Θεσσαλίας κ. Θωμάς Παπασίκας και ο Πόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράσταση Εφορείας Περιοχής Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Τσαγκούλης, καθώς και ευάριθμο πλήθος γονέων, παλαιών Προσκόπων και φίλων του Προσκοπισμού στο Νομό μας.

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν τα video με τις δράσεις και οι παρουσιάσεις των Τμημάτων των Τρικαλινών Προσκόπων,  με τα Λυκόπουλα να τραγουδάνε γνωστά Προσκοπικά τραγούδια και τους Προσκόπους να παρουσιάζουν τα άρθρα του Νόμου μας μέσα από ένα πολύ προσεγμένο θεατρικό.

Για όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να κατεβάσουν τις παρουσιάσεις των δραστηριοτήτων της χρονιάς που πέρασε για μεν τον Κλάδο Λυκοπούλων πατώντας εδώ, για δε τον Κλάδο Προσκόπων πατώντας εδώ.

Τέλος στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Περιφερειακός Έφορος Τρικάλων απένειμε τα καθιερωμένα μαντήλια στους "Πρώτους εν αρίστοις" Προσκόπους των δύο Προσκοπικών Ομάδων (1η & 3η) που επέλεξαν τα αντίστοιχα Συμβούλια Τιμής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΔΡΟΣΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΑ)

Δημοσίευση σχολίου